Lionel Messi nyerte az Aranylabdát

2013 január 7. | Szerző: |

A  Barcelona és az argentin válogatott játékosa, Lionel Messi zsinórban negyedszer nyerte el az Aranylabdát.

Messi a futballtörténelem első négyszeres aranylabdása. Az argentin játékosnak  2006 aranylabdása, Fabio Cannavaro adta át a díjat. Lionel Messi klubszinten nem futott jó szezont a Barcelonával. A bajnokságot a Real Madrid mögött a második helyen zárták a katalánok, míg a Bajnokok Ligájában az elődöntőben véreztek el a későbbi győztes Chelsea ellen. Mindössze a spanyol kupát sikerült besöpörnie Pep Guardiola együttesének. Messi azonban számolatlanul termelte a gólokat. A tavalyi évben 91-szer zörgette meg az ellenfelek kapuját, mellyel megdöntötte Gerd Müller 1972-es rekordját, amikor is a német játékos 85 találatig jutott.

Igaz hogy Lionel Messi volt az este nyertese, de azért joggal pályázhat a FIFA-gála legrosszabbul öltözött futballistája címre is. Hogy Messi rajongóinak ne a pöttyös öltöny maradjon meg az emlékezetében, következzék egy-két jól sikerült kép a négyszeres aranylabdásról.

 

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció
Kislány, nagy fociKi mondta, hogy a nők nem értenek a focihoz? Talán csak nem kérdezik őket...Én azonban kérdés nélkül is megmondom, ha lesre fut egy támadó, vagy ha úgy látom, hogy csődöt mond a 3-5-2. Talán érdemes lesz olvasni. Hisz ki tudja, talán a fociban is aranyat érhet a női megérzés... :)

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!